Οροι χρήσης

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού εδώ και 30 χρόνια διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα αθλητικών προϊόντων. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στον Αλμυρό-Μαγνησίας σε γωνιακό κτήριο επί της οδού Ερμού. Με το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήσαμε ευελπιστούμε να αυξήσουμε το πελατολόγιο μας απευθυνόμενη πλέον σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ. Μπορείτε να πλοηγηθείτε στον ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ηλεκτρονική διεύθυνση athlitikosaloni.gr ,εφόσον βέβαια συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης.

 

1. Τρόποι Πληρωμής

 Οι τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τέσσερις. Επιλέξτε το επιθυμητό τρόπο και ολοκληρώστε τις αγορές σας. Συγκεκριμένα οι τρόποι πληρωμής είναι:

 

1) Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

 Το κατάστημα μας συνεργάζεται με την Vivapayments και τα προσωπικά σας δεδομένα είναι άκρως κρυπτογραφημένα και απολύτως ασφαλή.

 

2) Μέσω Paypal

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας είναι μέσω του Paypal. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στο Paypal.

 

3) Με αντικαταβολή

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα μπορείτε να πληρώσετε το διανομέα κατά την παράδοση του δέματος. Το κόστος επιβάρυνσης του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής είναι 2.5 €.

 

4) Με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Eurobank

Αριθμός: 00260190610100357137
IBAN: GR5902601900000610100357137
Δικαιούχος: Αννα Μπιτζάκη

 

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα επιλέξτε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ή την απευθείας κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

2.Τρόποι Αποστολής

 

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. To Αθλητικό-Σαλόνι συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική (Courier) που αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Η Γενική Ταχυδρομική διαθέτει ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, εγγυώνται την γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας. Όσες παραγγελίες υποβάλλονται μέχρι της 14:00 επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη. Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Η παράδοση των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες το πολύ.

Η παράδοση των προϊόντων που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας διαρκεί περίπου 3-10 εργάσιμες μέρες.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Η παράδοση του δέματος σε 1-3 εργάσιμες μέρες είναι ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδικά για παραγγελίες από 120 Ευρώ και άνω .

Η παράδοση του δέματος σε 1-3 εργάσιμες μέρες για παραγγελίες κάτω των 100 Ευρώ κοστίζει 3.30 Ευρώ έως 2 Κιλά, και ένα ευρώ επιπλέον ανά κιλό.

Σε περιπτώσεις που το βάρος του δέματος υπερβαίνει το κανονικό (2 kg και κάτω) και η πρόσβαση στο επιθυμητό μέρος παράδοσης είναι δύσκολη το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

 

 3. Πολιτική Αλλαγών

 

Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει είτε επειδή δεν σας κάνει το νούμερο είτε το προϊόν είναι ελαττωματικό (με την προϋπόθεση να μην έχει φορεθεί). Κατά την διαδικασία της αλλαγής επιβαρυνόμαστε τα έξοδα επιστροφής. Για να αποφύγετε την πιθανότητα λάθους παραγγελίας σας προτείνουμε να συμβουλευθείτε το Μεγεθολόγιο μας. Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής ενός προϊόντος πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο οι παρακάτω όροι:

 

  • -Μας ενημερώνετε άμεσα σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή είτε μέσω mail είτε τηλεφωνικά.

  • -Η επικοινωνία μαζί μας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.

  • -Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτή που σας τα παραδώσαμε χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.

  • -Το προϊόν πρέπει να έχει όλες τις ετικέτες και συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχε με την αγορά του προϊόντος, όπως και την συσκευασία (πχ κουτί παπουτσιών) που συνοδεύει αυτό.

 

Αν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε το αίτημα επιστροφής σας.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης αλλάξει γνώμη κατά την ώρα της παράδοση και δεν επιθυμεί να παραλάβει την παραγγελία επιβαρύνετε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα.

 

O πελάτης δεν έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει τα προϊόντα πριν υπογράψει ότι παρέλαβε το δέμα. Αντίθετα πρέπει να παραλάβει το πακέτο και να γίνει η δοκιμή αργότερα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας κάνει για οποιοδήποτε λόγω θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail και στην συνέχεια γίνεται συνεννόηση με την ταχυδρομική εταιρεία για να καθοριστεί η διεύθυνση και η ώρα παραλαβής του δέματος για επιστροφή.

 

4.Ασφάλεια Συναλλαγών

 

To Αθλητικό-Σαλόνι συνεργάζεται με την VivaPayments εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας αν χρειαστεί. Σε καμία περίπτωση δεν δημοσιοποιούνται, αποκαλύπτονται σε τρίτους. Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή υποκλοπής των στοιχείων σας. Συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακοσμητή στην υπηρεσία τηςVivaPayments . Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας είναι προστατευμένα με τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit,την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Η VivaPayments και το κατάστημα Αθλητικό-Σαλόνι δεσμεύονται για την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών σας.

 

5.Τιμές Προϊόντων

 

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ. Το ποσό του ΦΠΑ υποδεικνύεται κατά την διαδικασία της πληρωμής. Τα μεταφορικά έξοδα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Το κατάστημα Αθλητικό-Σαλόνι διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων της ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπάρξει ειδοποίηση. Βέβαια σε περίπτωση τροποποίησης της τιμής οι πελάτες πάντα τιμολογούνται με την τιμή που ισχύει τη στιγμή της παραγγελίας.

 

6.Πνευματικά Δικαιώματα

 

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία Toυ καταστήματος Αθλητικό-Σαλόνι. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από την διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση φωτογραφιών, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών. Η αντιγραφή των παραπάνω χωρίς την ρητή-έγγραφη συναίνεση της εταιρείας μας αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος σε περίπτωση παραβίασης-υποκλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας της και την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί από αυτήν.

Κατάστημα

E-mail: info[-@-]athlitikosaloni.gr
Τηλ: 2422-301356
Διεύθυνση: Αλμυρός Ερμού 104
Τ.Κ. 37100

Social

Log in

create an account