Έξοδα αποστολής και παραλαβής

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. To Αθλητικό-Σαλόνι συνεργάζεται με την Γενική Ταχυδρομική (Courier) που αναλαμβάνουν να παραδώσουν τα προϊόντα σας το συντομότερο δυνατό. Η Γενική Ταχυδρομική διαθέτει ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο καταστημάτων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, εγγυώνται την γρήγορη και ασφαλή παράδοση των προϊόντων σας. Όσες παραγγελίες υποβάλλονται μέχρι της 14:00 επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας καταχωρούνται την επόμενη εργάσιμη. Αν κάνετε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Η παράδοση των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες το πολύ.

Η παράδοση των προϊόντων που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας διαρκεί περίπου 3-10 εργάσιμες μέρες.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00.Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη.

Η παράδοση του δέματος σε 1-3 εργάσιμες μέρες είναι ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδικά για παραγγελίες από 120 Ευρώ και άνω .

Η παράδοση του δέματος σε 1-3 εργάσιμες μέρες για παραγγελίες κάτω των 100 Ευρώ κοστίζει 3.30 Ευρώ έως 2 Κιλά, και ένα ευρώ επιπλέον ανά κιλό.

Σε περιπτώσεις που το βάρος του δέματος υπερβαίνει το κανονικό (2 kg και κάτω) και η πρόσβαση στο επιθυμητό μέρος παράδοσης είναι δύσκολη το κόστος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας.

Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

Κατάστημα

E-mail: info[-@-]athlitikosaloni.gr
Τηλ: 2422-301356
Διεύθυνση: Αλμυρός Ερμού 104
Τ.Κ. 37100

Social

Log in

create an account